• Gratis verzending vanaf €69 in België
  • Ophalen in de winkel binnen 2u
  • Beveiligde betaling
  • Gratis verzending vanaf €69 in België

Het perfecte cadeau voor elke leeftijd

De leukste cadeau's

Het perfecte cadeau voor elke leeftijd

De leukste cadeau's

Ontdek ons aanbod

Waar ben je naar op zoek?

Boekjes

Weet je nog hoe fijn het was om naar een mooi verhaal te luisteren voordat je ging slapen? Of om bij iemand op de schoot te zitten en je fantasie de vrije loop te laten? Of om je eerste boek zelf te lezen? Bij Fox & co streven we ernaar om deze gevoelens op te roepen , en we bieden dan ook een zeer ruime collectie boeken.

Baby

Van knuffeltjes tot de eerste bouwspelletjes, bijtringen, en noem het maar op. Baby’s en peuters ontwikkelen zich door spelen, aanraken, grijpen, bijten, … Fox & co biedt een breed assortiment leuk en veilig speelgoed voor de allerkleinsten. Dit speelgoed is speciaal ontworpen voor kleine handjes en om de ontwikkeling te stimuleren.

Puzzels

Puzzels zijn geweldige spellen waarbij je geduld moet hebben en na moet denken. Van de eerste houten puzzels tot complexe puzzels met 1000 stukjes (en meer!)… Of je nu liever alleen speelt of met anderen, met familie of vrienden, op je gemak of juist zo snel mogelijk, in 2D of 3D... betreed de wondere wereld van puzzels!

Crazy Motors

"Crazy Motors" is een nieuwe collectie kleine auto's in schaal 1:43 van Djeco. Deze volledig originele coureurs zijn een afwisseling van de gebruikelijke realistische modellen en bieden een fantastische wereld voor alle kinderen, van kleine dromers tot grote avonturiers.

Cadeau's

Verwen je dierbaren in een paar muisklikken! Een verjaardag, geboorte, Kerstmis, Sint-Niklaas of om het even welke andere gelegenheid... Stuur een gepersonaliseerde kaart met een leuke boodschap per e-mail naar het adres van jouw keuze. Het bedrag is dan als waardebon beschikbaar op onze hele site en in al onze winkels.

23 winkels over heel België, in Vlaanderen, Wallonië of Brussel

Onze winkels

23 winkels over heel België, in Vlaanderen, Wallonië of Brussel


Onze winkels

Fox et Compagnie, speelgoed voor het leven!

Fox et Compagnie biedt een brede selectie bordspellen en speelgoed voor jong en oud. Op elke leeftijd is spelen essentieel. Spelen is ontdekken, dromen, leren, verwonderen, … Op onze site en in onze winkels begeleiden we je stap voor stap om het ideale geschenk te vinden of gewoon iets voor jezelf, dat doet altijd plezier!

 

Bordspellen, speelgoed en meer!


Om je te begeleiden, zijn onze producten onderverdeeld in verschillende categorieën:
 

  • Bordspellen : wat je profiel ook is, kleine speler vanaf 2 jaar, expert in deckbuilding of legacy of een fan van gezelschapsspellen om met het hele gezin te spelen, we hebben een bordspel voor je!
  • Speelgoed : speelfiguurtjes, knuffels en kleine autootjes wachten op je! Hier vind je imitatiespeelgoed, constructiespeelgoed, muziekinstrumenten en nog veel meer om de verbeelding, motoriek, spraak, .... te stimuleren.
  • Creatief en knutselen : knutselen, kleuren, magisch zand, we hebben alles voor kunstenaars!

 

… En nog veel meer (puzzels, outdoor, bagage, …), ontdek al onze categorieën, laat je verrassen.

Ons nieuws